Despre noi - Mondocom

Despre noi

Societatea Comercială MONDOCOM SRL își desfășoară activitatea în domeniul echipamentelor și utilajelor termice (cazane industriale și casnice, arzătoare, părți specifice pentru centrale termice, piese de schimb, etc.), comercializând produse și subansamble de acest gen și efectuând servicii destinate acestui domeniu.

Avem ca principiu fundamental al activității, consolidarea unui sistem de relații de parteneriat pe termen lung cu furnizorii și clienții bazat pe respectarea cerințelor de calitate, fiabilitate și profitabilitate.

30 Ani de experienta

Sistemul de Management al Calității în conformitate cu standardele ISO 9001:2015 și Sistemul de Management al Mediului 14001:2015

Experiența bogata și inalta calificare a personalului autorizat, precum și capacitatea tehnica a societății, au facilitat posibilitatea abilitării acesteia de catre Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat ( ISCIR ) în conformitate cu PTCR4/2009 acoperind prescripțiile tehnice : PTA1/2010, PTC1/2010, PTC2/2010, PTC7/2010, PTC9/2010, PTC10/2010 si PTC11/2010.

Acest fapt îi permite instalarea și punerea în funcțiune de cazane și arzătoare, reparații, întreținere și service pentru cazane, arzătoare sau conducte sub presiune.

 • Produsele, subansamblele și piesele de schimb comercializate sau puse în opera de SC MONDOCOM SRL Cluj Napoca sunt produse de calitate superioară, în marea lor majoritate fiind IMPORTATE.

  În cei 30 de ani de activitate, societatea noastră și-a câstigat încrederea, recunoștința și statornicia clienților săi prin afirmarea sa ca un partener de afaceri și colaborator onest, asigurând buna calitate atât a produselor comercializate cât și garanția bunei execuții a lucrărilor.

  Serviciile noastre principale

  Proiectare si execuție centrale termice de abur, apă caldă sau fierbinte

  Reparații, modernizări si fiabilizări cazane termice

  Reparații, modernizări si fiabilizări instalatii de ardere

  Modernizări si fiabilizări instalații automatizare

  Reglajul si controlul calitatii și randamentului arderii

  Montaj și punere in functiune cazane și instalații de ardere independente

  Montaj și reparații conducte sub presiune