Despre noi

Societatea Comercială MONDOCOM SRL își desfășoară activitatea in domeniul echipamentelor și utilajelor termice (cazane industriale si casnice, arzatoare, părți specifice pentru centrale termice, piese de schimb, etc.), comercializand produse si subansamble de acest gen si efectuand servicii destinate acestui domeniu.

        SC MONDOCOM SRL are ca principiu fundamental al activității, consolidarea unui sistem de relatii de parteneriat pe termen lung cu furnizorii si clienții bazat pe respectarea cerintelor de calitate, fiabilitate si profitabilitate.

Experienta bogata si inalta calificare a personalului autorizat, precum si capacitatea tehnica a societatii, au facilitat posibilitatea abilitarii acesteia de catre Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat ( ISCIR )  în conformitate cu PTCR4/2009 acoperind prescriptiile tehnice : PTA1/2010, PTC1/2010, PTC2/2010, PTC7/2010, PTC9/2010, PTC10/2010  si PTC11/2010.

Acest  fapt ii permite instalarea si punerea in functiune de cazane si arzatoare, reparatii, intretinere si service pentru cazane, arzatoare sau conducte sub presiune.

Compania noastra are implementat si certificat Sistemul de Management al Calitatii in conformitate cu standardele ISO 9001:2008 și Sistemul de Management al Mediului 14001

 

 

Produsele, subansamblele si piesele de schimb comercializate sau puse in opera de SC MONDOCOM SRL Cluj Napoca sunt produse de calitate superioara, in marea lor majoritate fiind IMPORTATE.

In cei 20 de ani de activitate, societatea noastra si-a castigat increderea, recunostinta si statornicia clientilor sai prin afirmarea sa ca un partener de afaceri si colaborator onest, asigurand buna calitate atat a produselor comercializate cat si garantia bunei executii a lucrarilor.

Serviciile noastre principale  :

  • proiectare si execuție centrale termice de abur, apă caldă sau fierbinte
  • reparații, modernizări si fiabilizări cazane termice
  • reparații, modernizări si fiabilizări instalatii de ardere
  • modernizări si fiabilizări instalații automatizare
  • reglajul si controlul calitatii și randamentului arderii
  • montaj și punere in functiune cazane și instalații de ardere independente
  • montaj și reparații conducte sub presiune

sunt executate cu personal de înaltă calificare și cu o bogată experiență.

Pentru clienții nostri, beneficiari ai serviciilor oferite, asigurăm GARANTAT piese de schimb la cele mai mici preturi.

REFERINȚE/Clienți


Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie